Ett litet virus….

Ja, alla ”nästan” har fått en liten kräkdag här i bengalgänget. först ut var Aragorn sedan Fame och  9 till… Men som tur  är, var detta  lilla  virus påhopp ett snabbt   besök  här   i katteriet. Nu är alla superpigga igen, kanske lite väl på G… Aragorn har full koll på alla vackra flickor, flickorna har i sin tur koll på stilige Aragorn.  Sova får vi göra någon annan  gång… nu är det vår och starka känslor och mycket prat mellan bengalerna! Dörras hålls låsta och ”vissa ”  får bara vara i sina rum, nu ett tag…

c-kullen-26-mars-020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: