Framtiden…hurra för den!

Kattgården snart klar, två nya parningar på gång, Aragorn ska få två nya flickvänner. Ja, vi ser fram emot den tid som kommer! Tanken är att spara lite bengalavkommor nu…så vårt katteri kan utvecklas och frodas i leopardernas fotspår! Naturligtvis kommer vi att spara avkommor efter Coco och Hazel, men vi hoppas också på en liten fining efter Mollie och Aragorn. Ja, vi får se vad som kommer till oss, allt är möjligt! Med djur kan man aldrig vara säker på dom små liv som tittar ut. I bland kommer bara en unge, och så utvecklas någon inte  som den ska…men oftast så kommer friska underbara leopardungar till världen. Vi är djupt tacksamma för dom som kommer! Visst kan man hurra för framtiden, den är så ljus att jag måste bära solglasögon…en låt vill jag minnas, I like!

 PS Vårt vita sto Carmencita skall också \”paras\” nu heter det betäckas i hästvärlden, Roosevelt 1110 heter hingsten! Jag har en passion…att föda upp djur! Något som får mig och brinna, tror att det är hela grejen, med små söta djurungar som växer upp och blir skönheter som vuxna och till glädje för människor.

roose31

 

Roosevelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: