Planer för damerna!

Är i full gång med parningsplaner för Coco och Hazel. Jag tror att Hazel och Fame of Art kommer att få STORA ljust guldiga med läckra rosetter ungar. Hazel är en stor hona med längd i kroppen och en utstrålning likt en riktig leopard. Smyg fram med svansen lågt hängande. Fame of Art som nu snart är 10 mån, är en rejäl kille med underbart vackra rosetter, och även han en cooling.  Så tänkte para dom i slutet av juni!

utstall-hoganas-a-kull-5-man-052

Hazel på utställning!

kattgard-011

show-goteborg-005

Fame of Art på sin första utställning 7 mån

Coco Chanel skall vi förstås också para…Först ut som fader till ungarna blir Fame of Art…ja, dom var ju tänkta för varandra redan som små! Så plötsligen är våra småttingar stora och livet som avelskatt börjar.  Denna parning är folk vilda efter, med all rätt…vilka ungar dom kommer att få! Coco skall ställas ut i början på juli, sen får vi se om hon är mogen för en parning i slutet på juli.

dsc_0019

Titta Coco som liten…

arty-o-coco-081102-058

Fame som liten, här 16 v

arty-o-coco-081102-135

Coco och Fame leker fortfarande…här är dom dock små!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: