Vilka skönheter…

Allt eftersom man går vidare i livet, då även på bengalstigen, så hänförs jag av mångfalden av denna ras! Jag som älskar att lära mig nya saker och upptäcka världen, finner SÅ mycket vad det gäller rasen. I Sverige känns det som vi är lite i bakvattnet och simmar…även om det finns många duktiga och seriösa uppfödare även här. Idag fick jag ögonen på några fantastiska bengaler, närmare bestämt 3 st. Marblemönstret har jag än inte inriktat mig på, men dem här ser…helt underbara ut!

MARBLE19

sudo9

Här kommer en F1, silver. Önskar att vi fick ha dessa katter även här i Sverigeland.

emma28

emma_side_1

F2:an här är en katt jag helt och hållet skulle föredra, gärna i vårt avelsprogram…men men

eve_queens_pg_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: