Nya planer…

Vi har tänkt om lite vad det gäller parning mellan Hazel och Fame. Vi gör en satsning på Aragorn nu istället. Vår plan är att han skall vara i avel t.om höst, sen har han gjort sitt där! Aragorn skall få ett härligt kastratliv här hos oss, hjälpa till med diverse sysslor, lekfarbror och underhållare i allmänhet.  Så vi vill förstås spara några riktigt fina avkommor efter honom, en med Hazel och en med Coco, så Fame får vänta på flickorna… Ja, han är faktiskt lite omogen och inte så intresserad än, så det passar ju bra att han får mogna lite…

Falsterbo 09 Hazel 035

Hazel löper…Aragorn är inte sen med att uppvakta henne. Dom är ju ett fint par nu, med 9 barn tillsammans! Så förstås hoppas vi på en fin kull till, där vi skall spara en hona eller hane…vi får se!

Falsterbo 09 Hazel 034

Var är du Aragorn? Hazel spanar efter sin kille.

Norgeshow 11-12 juli 015

Jag kommer…

2 svar to “Nya planer…”

 1. Klokt val! Tror Lux-kissen kommer baka prima lyxkakor med båda tjejerna…! Ynglingarnas tid kommer, de får vackert se och lära lite först! =))

  Kram Ullis

  • Ja, nu är det kung Aragorns tid ett tag till…men oj vad Fame kollar och lär fort, nu vill han själv testa och vi har bestämt att Keiza får bli hans tjej. Får se om det blir några läckra ungar mellan dom!
   Kramis
   Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: