Kattliv…

Oj oj vad ”livat” här har varit den senaste veckan…Hazel o Aragorn förra veckan. Aragorn är fullt nöjd efter två dagarns i kärlekens tecken, men inte Hazel…så lock, pock och vrål i 5 dagar till. Nu verkar hon vara lugn och tillfreds! Ja, där är nog små leoparder på tillväxt nu i Hazelmagen. Keiza och Fame har varit tillsammans nu i nästan en vecka, men Keiza var SÅ svårflörtad och Fame var lite sådär tafatt och osäker. Men sedan två dagar har dom fattat tycke och nu är det helvilt i utegården! Mycket pyssel med katter och vilka som skall vara ihop och ej!  Men det är så man har det som uppfödare, bara till att gilla läget. Superspännande förstås med nya kullar i höst!

7 jan c-kull 1 dag 025

C-kullen på bild, och nu väntar vi på E och F-kullen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: