Dessa divor…

Till katter…och tala om hästar, STOR divor! Hazel och Keiza som om ca 3 veckor skall nedkomma, är verkligen på G. Mycket mat förstås, och så tål dom inte varandras närhet just nu, så fräs och morr. Deras magar börja puta sådär gulligt och lagom, känns som det kommer att bli 4-5 ungar var. Oj oj…jag vet vad jag skall göra i höst, passa, leka och sköt dessa små leopardungar (tur att mor bengal ta fösta passen, ca 4-5 v). Ändå längtar jag redan efter dessa små liv!  Så hästar hästar, hästar…ska du inte tävla, ut nu med dig, blä blä blä så är min vardag. Just nu har jag två hästar i tävlingskondition, men jag tycker alltid bara nästan tävlingskondition och säger, – skall bara träna lite till! Så bortförklarar jag eventuella hästshows! Bengalerna är lite lättare…behöver inte sitta och träna galopp ombyte eller ökad trav, dom har det i sig liksom, och så behöver dom faktiskt bara se vackra ut, skönt!

Håstad Tenakullen 21 aug 011

Mitt stall!

161

Hazels dotter Grace Kelly, hoppas på en liten sådan här unge i höst, att spar i vårt avelsprogram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: