Lucia glider snart fram!

Med ljus i hår…vilken grej det var i unga år. Lussefirandet var en stor händelse då! Nu, tankarna går tillbaka till när jag var barn. Ljust långt lockigt hår…så var det givet att jag skulle lussa, men inte alltid som lucia, många andra flickor ville ju också ha kronan på huvudet. Nu slipper jag Luciarollen, puh så skönt…att bara få njuta av tända ljus och få vara!

Nu tänker jag mycket på 2010. Vilka bengaler som skall följa med på show, när våra honor skall paras och allt som får vårt katteri att utvecklas! Ja, så skall dom fyrbenta vilddjuren stortrivas med livet. Boende som passar var och en, skall inredas!

 Snowstorm, vår vita snöman! Här är han 6 mån, nu är han 7 mån! Denna hane är en pärla både på utsidan som på insidan. Han har en själ som får en att känna oändlig kärlek och beundran. Snowstorm ger av allt han har…till alla!  Våra kattbesökare som varit här i höst kan inte slita sig från honom! Bära, kela. leka…allt kan man göra med Snömannen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: