Evita stannar

Kvar här, men skall sanningen fram så behåller jag gärna Ellen också! Evita är överlag vacker, fint huvud små öron fint mönster, men något ”för” liten hm…tänk vad dom växer olika! Evita var vid 6-8 veckor större än Ellen, men nu är det Ellen.  Så en mix av dom två tjejbengalerna hade varit toppen. Ellen är stor med läckert mönster, dock inte lika vackert huvud som Evita…trodde jag, nu tycker jag att hennes huvud har liksom hittat rätt harmoni! Alla har ju hittat nya hem, så nu är det bara att gilla läget och behålla Evita!

  Syskonkärlek, och mitt nya objektiv!

  Evita gullunge! Elvis drar till Stockholm, vi åker upp på söndag, skall även passa på att vara med på bengalklubbens mästerskap i Kista på husdjursmässan på måndag den 3/1. Snowstorm får tävla om den ärorika titeln. Ellen flyttar till Kristianstad, nära och bra. Äntligen en Kristianstadsbo som vill dela sitt liv med en bengal, hurra!  Snowstorm…tyvärr börjar han bli vuxen nu, galer och skriker som värsta tonåring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: