Stockholm jag såg och lämnade

Då är man hemma igen efter en två dagar i storstaden! Husdjursmässan och klubbmästerskap i bengalföreningen var supertrevligt, och förstås många fina bengaler att titta på! Snowstorm var med upp, lite tomt med bara en katt…men också lugnt och skönt! Det var ca 30 bengaler med på utställningen, alltid lika kul att se så många bengalskapelser samtidigt! Snowstorm fick jättefin bedömning, så jag är nöjd! Klubbmästare blev en ursnygg rosettig tjej… tyckte själv mycket om denna bengaltös, så hon är en värdig vinnare! Återkommer med bilder, glömde min kamera hemma…så fick låna min mors, hon maila över dom bilder jag tog! Namn har jag inte heller koll på än, får leta i mina väskor efter startlistan.

 Skönt…hemma igen! Jag lämnade också Elvis till sin nya ägare Isabel i söndags. Fick rapport om att han både åt,drack och gick på lådan redan första dagen hos sin nya familj, underbart!

Snowstorm är den gosigaste snögubben jag vet…men aj aj aj han gillar inte att åka bil, galer, skriker och av ren trötthet (över all protest) så somnar han in så gott och sover sött en stund. Jag hoppas att han kommer att gilla våra bilfärder något bättre framöver…har ju tänkt åka på show ett antal gånget 2010, med honom!

Tack tack för en jättemysig och trevlig bengalshow, och det är alltid så kul att träffa nya och gamla bengalvänner!

3 svar to “Stockholm jag såg och lämnade”

 1. Hi ! Haller helt med om att det var en rolig dag i Storstan men djurmassa och en massa fina bengaler och ben galna 2 benta agare;) Din vackra stora snow storm var ar sa fin:) … men va trakigt att han inte gillar bilen …han har inte vant sig annu bara.. snart sa kommer han och bara mysa i den rullande saken;) Jag ar axa super nojd med dagen att de skotte sig och att fatt fika med trevliga 2 benta tack ha de gott ses snart igen:) fran en ben galen en……

 2. Tack för blommorna! Tycker också att Sia ( Bonnea´s Alexia) är väldig fin, men var lite nervös där ett tag att tjejen med de fina gröna ögonen från Tamleopardens skulle sno titeln. Som domaren sade, det var väldig bra kvalitet på alla ! Kul att jag fick träffa dig och din fina kille 🙂 Skulle verkligen gärna ta en sväng ner till Kristianstad längre fram kanske till hösten 🙂 .Såg också ditt inlägg på Bengalforum, Roger Ek tog från SOFO`s tog också en massa bilder med en tjusig kamera. Har redan mailat till honom och frågat om man kunde få nån 😉

  • Hej Diana!
   Ja, din Sia är fantastiskt fin och vacker bengalhona! Hon var min favorit, helt klart! Skall du para henne snart? och om, med vem? Din snötjej var också jättefin! Trevligt att få träffa dig och dina bengaler, hoppas vi ses snart igen!
   Välkommen ner hit till oss i Kristianstad!

   Kram
   Jeanette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: