Som man sår, får man skörda!

Aragorn sådde liten frön i våras…ut kom 6 vackra bengalungar den 16/7 och en av dessa var HYPATIA (namnet är efter en kvinnlig matematiker från 400-talet) Det känns nu helt fantastiskt att hon nu är tillbaka där hon blev ”gjord”! Sylvia och Ulrik i Växjö och deras fina hona Tena har verkligen uppfostrat henne perferkt…vilken underbart gosig och vänlig tjej Hypatia är! Tack tack för att ni har fött upp henne så väl! Nu skall hon utvecklas och frodas här hos oss, för att sedan bli mamma fram emot höstkanten 2010.

 Hypatia är nu snart 6 månader. Hon har ett jättevackert mönster och den lenaste päls jag klappat på! Jag är så stolt över denna bengaltjej och Aragorn de Lux kan vara stolt han över sin finfina dotter!     Varm gul färg med vackra pilformade rosetter!  

2 svar to “Som man sår, får man skörda!”

 1. Stort grattis till er nya donna! Alltid kul att få tillbaka ”sina” hembakade bebisar. =)

  Håller tummar å tassar att även Coco bakar smått. Kan tänka mig att det är många som går och väntar på hennes små cocostoppar. =)

  kjam

  • Tack, vår lillAragorn tös är så fin, och ett ljuvligt temperament har hon, så mjuk och följsam! Jag trodde att Coco var dräktig nu…såg så bra ut den senast parningen med Fame. Så igår börja hon skrika och rulla sig a la löp.
   Konstig dam, löper med två veckors mellanrum, även så här års! Bara att prova ingen och hoppas att det tar!
   Kram på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: