Snabba på våren…

Jag önskar du är här snart! Men innan dess så skall jag måla (inför påskens utställning) och för den nya konstshoppen jag skall öppna på hemsidan.  Sätta Breeze i träningsfrom och förbreda för vårt föl som kommer i april. Coco Chanels ungar som kommer att födas i början på mars, bara dom nu kommer. Så en tripp till norska fjällen för en veckas skidor och umgänge med Joens familj. Ja, detta är lite om vad som skall hända innan första tulpanen spricker upp och värmen gör sig hemmastadd i Österslöv.

 Då kommer blommorna i håret också igen…här på polaren Helena!  Konsten, bengalerna är några saker som håller min ande och livslust vid prima liv!   Jag…med två sidor, en off och en on. Helenas stylinggäng och jag som modell! Hästarna är också en livsnerv…som gör att den underbart friska luften kommer in i min kropp och syresätter ALLT!  En målning som jag gjorde för flera årsedan, mina hästar ILOVE YOU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: