Pingisboll

Är en skojig liten lätt boll…som roar våra tassdjur! Just nu började leken här uppe (våning 2) ner till bottenplan och vidare i huset. Vilket härligt litet ljud, när den söta lilla bollen studsar tillsammans med katten! Snowstorm älskar att leka och sova i mitt knä på kvällarna!   När jag tittade på Bergmans Viskningar och rop, så värmde Snowstrom mitt knä så skönt! För övrigt så tillhör Bergmans filmer mina favoriter, han kan konsten att hitta djupet i oss människor och få det att bli rena dynamiten på filmduken. Han kunde också hitta skådisar, snygga, skickliga…som tar mig med in i deras sinnen. Viskningar och rop BERÖR, så scenografin wow…så snygg och dramtisk, röööd!     Ja, så vet jag att alla inte gillar Bergmans filmer…oj, då har ni inte sett mer än en två stycken. Det finns SÅ många bra, look…snart vill ni uppleva alla!

Ett svar to “Pingisboll”

  1. Ja pingisbollen har ett karaktäristiskt ljud. När man vaknar mitt på natten av det ljudet, ja då vet man att kattungarna ”håller på”. Fina rosetter och kontrast, speciellt för att vara snöbengal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: