Vilket liv…

På Snowstorm, oj vad han skriker och galer, tycker att han är en stor kille nu som söker efter en flickvän. Tyckte att Aragorn kunde tala om vad han ville…ack men Snowstorm kan också! Hazel bor tillsammans med sin dotter Evita, hon har inte löpt något efter sin senaste kullen, men började rejält med olika stämmor, sjunga högt, lågt och ännu högre igen. Snögossen blev helt galen, så han fick tillfälligt placeras på badrummet. Vaknade i natt vid 00.03, tyckte att det porlade vatten någonstans i huset…upp för att kolla. Möttes av vatten utanför badrummet…shit, Snowstrom har satt på toakranen och där inne flöt ALLT, dock satt Snowie på toastolen och stirrade, kände inte för ett bad på golvet!  Så där stod jag och torkade i ca en timme…där var SÅ mycket vatten!  Så nu går han runt igen i vissa delar av huset och skvätter som aldrig förr, varför detta skvättande i så unga år, jag känner inte för att flytta ut honom till herravdelningen redan, och sitt nya hus där! 

 Så här liten och söt vara han då…Snowstrom är fortfarnade söööt men inte liten längre, snyft!

4 svar to “Vilket liv…”

 1. Hejsan
  Ja hanar sööta . men växer snart upp o då sprejar o skriker mm. då är de inte lätta. jobb i natt du hade. o torka vatten över 1 timme
  hoppas inte blev skador. vatten kan ju ställa till mycket besvär.
  Du får nog tyvärr. flytta ut honom till hanehusen. (om Ni inte vill ha hela huset fullt med hanekiss o det luktar det. (o fått igen Hazel mm att löpa igen. Annars får Ni nog inte , en lugn stund)
  Hoppas bra med Coco o blir ungar o allt går bra
  Kul om du hörde av dig?? så länge sedan
  Kram på er alla
  EWA o djuren

 2. Uff ja, visst är det såå trist att det är så få månader man får med de underbara killarna..man vill ju ha dem i sängen för alltid! Känns lika tungt varje gång de måste få egna rum…

  Kram Ullis

 3. Huaja, trist, trist, trist … Tänk om man kunde hypnotisera grabbarna så att knep igen sin brandslang. Vilken önskedröm!!

  *Stor kram på er alla*

 4. Men söt bild iallafall på honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: