Flyttar till Bromölla

Gör Hypatia, hon kommer att få ett toppenhem, med barn, hund och mycket kärlek! Var hos veterinären för genomgång, vilket hon klarade med glans! Dock har hon sitt lilla överbett, men kanske det växer bort. Nu skall hon leva härliga dagar med sin nya familj som sällskapskise!  Det är ett farande med alla bengaler (och alla djur) till veterinären! allt är okej, men spruter, tester och kontroller skall genomföras på alla! Fiv och Felv tester på alla, rabies på vissa och skanning på alla. På torsdag bär det av till Helsingborg, Ödåkra till Torkel, så skall den årliga HCM-skanningen ske för, Aragorn, Fame och Snowstorm! Nästa gång blir det flickorna som får åka till Torkel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: