Bara snööö!

Även inne…ja, kanske några varmare bengaler också, men Snowstorm ta plats både fysiskt och mentalt! Han längtar efter en tjej nu…men han får vänta en månad till! Vi kan inte se oss mätta på honom, han är oerhört tilltalande…alltså talar till oss på ett djupare plan! Hela kisen är ett väsen.  Nu är här ett antal väsenfyllda varelser, som förgyller vår tid med skönhet, glädje och upptåg! Det gör livet värt att leva och vi ser med spänning in i framtiden. Bengalerna har för oss blivit en passion.

  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: