Vi börjar räkna ner…

Till när Coco skall föda! Hon tar sig bra och äntligen verkar det som vi kommer att få en 4-5 ungar mellan Coco och Fame. Det är beräknat till den 5 mars, så det närmar sig för en ny underbar leopardkull!

 Coco smyger omkring… I helgen skall jag ha fototagning här i vår ateljé/galleri. Ett superteam av makeupartister, frisörer, staylister och fotografer skall samarbeta med oss ( bengalerna, Joen och jag). Jag skall göra konstfoton med hjälp av våra bengaler, som jag skall ha till min nästa utställning! Det skall bli konstigt, djurlikt flärdfullt och galet i helgen. Ser fram emot mitt nya konstprojekt a la bengalerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: