HCM-skannande!

  Igår, trots vädret gav vi oss av till Helsningborg för att hjärtskanna Fame of Art, Aragorn de Lux och Snowstorm. HCM-skanning gör man på vissa kattraser, där hjärtsjukdomen HCM finns. Dock är det ovanligt på bengaler som är en sund och frisk ras. Jag vill gärna att dom skall förbli en sund och hälsosam raskatt, så i förebyggande syfte HCM-skannar jag våra avelsbengaler! Veterinär Torkel gör ett avancerat  ultraljud på hjärtat. Alla tre killarna hade friska fina hjärtan, vilket förstås är toppenbra! Aragorn är snart 3 år och Fame of Art är snart 2 år, så superbra att dom är friskannande! 

    Fame of Art!  Min bengaltolkning, ja…skall se om jag kan göra dem mer flärdfulla, i helgen! Skall fotografer alla bengaler…lite mer ”staylade”, tänkt att det skall bli konstverk av mig och mina bengaler! Klart, Joen skall också få delta, det är förstås hans bengaler too! Gabriel, vår son stack till Alperna för att åka snowboard…den lilla lyxliraren, så han kan tyvärr inte vara med imorgon på vår bengalhappning.

2 svar to “HCM-skannande!”

  1. GRATTIS till friskanningen!! =)
    Det är SÅÅ viktigt att vi alla gör vad vi kan för att få bort denna hemska hjärtsjukdom som HCM är.

    Det är dags för våra tjejer att skannas uder våren. Tjejerna är jue lika viktiga som killarna (om inte viktigare – men det säger vi inte till grabbarna *hi hi*). Liksom att vi uppfödare fortsätter skanna våra med minst 18 månaders intervall. Let us spread the words!

    Stor snöig kram från Prickligan i Jangalaskogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: