Nya leopardungar!

Är på G…Coco skall snart föda, beräknat till på fredag! Skall förstås bli underbart med nya ungar i huset och att äntligen Coco skall få bliva en mor! Som ni vet är denna dam en riktig skönhet, och så är hon den vänligaste och gosigaste bengalhona som finns! Så det blir extra övervakning denna veckan! Coco ruvar på 4 st (om jag får gissa) leopardungar!

  

Djurlover som jag är…så har jag förälskat mig i en liten hundras som heter Phalené! Den lilla konstnärshund framavlades i Italien på 1500-talet. Många 1500 och 1600-talskonstnärer hade  rasen i sina bilder! Hoven och adelsmännen i västeuropa hade denna dvärgspaniel som sin favorit ras! Phanlené är en mycket vacker, klok och vänlig ras…I like!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: