F-ungarna

Tar sig…från dag till dag! Vilken enorm utveckling, jag tycker att varje gång som jag tittar in i boet, så har det hänt saker! Nu börjad dom små slicka sig lite lätt och så antydan till lek. 18 dagar och dom tar för sig allt mer! Coco är en superduktig mammi! Jag hoppades på urfina rosettiga små leoparder, med utstrålning och flyt i mönstret (båda föräldrarna har ju detta). Som dom ser ut nu är jag mer än nöjd…konstverk, så som jag vill ha dem!

 F Gold är en ”ta för sig typ” Störst och den som är glupskast i kullen. Det känns som detta är en Coco…men då som kille! likt mönster, färg och helhet. Så är han faktiskt rejäl också, så detta blir en stor guldig charmör!  Denna hona (har inte döpt henne än) är något mycket speciellt, SÅ vacker med ett flyt i mönstret som är så snyggt! Hon var liten när hon föddes, men nu är hon snart i kapp helt! Pälsen var  och är fortfarande otydlig…men oj vad det kommer. Så har lilltösen Coco huvud, vilket I like!  Fancy girl…ja den ni! Allt sitter där det skall även mönstret! Visst blir man lite hemmablind och kär i sina leopardungar, och tycker förstås dom är det vackraste som finns…det hör ju till. Det viktigaste (ändå) är att ungarna (alla våra djur för övrigt) är friska och sunda, sen är det en bonus med allt det fina på ytan!  Marblekillen…ja, hur kommer denna juvel att se ut? Fint huvud och kropp, hoppas på att dom mörka ytorna blir som marmor, det verkar så, helt ljus underpäls. Spännande att få följa utvecklingen på denna krabat!

Ett svar to “F-ungarna”

  1. Kattungarna ser riktigt lovande ut! Vad söta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: