Lever loppan i salen!

  (matte varför har du stängt vårt kattungebo?, – jo, där är nu nybäddat till nya små leopardbarn) F-kullen fick vara med mig idag o fixa i salen (där vi för övrigt nästan aldrig är) Det är ett underbart rum…men men, förr så åt vi alltid där, men det var innan alla benglerna var i huset. Det är långt till köket och flera dörrar skall öppnas innan man är i salen, och då är maten kall och salen full av små leoparder! Men nu städade jag och F-kullen där idag, Hazel skall få bo där nu när hon går i väntans tider, det är bokar i kattungerummet! Hazel älskar att vara i salen, så där kommer hon att trivas med sin nya kull! Den kommer förhoppningsvis om två veckor, spännande…hoppas på många snöisar!  Fleur de Lie i den öppna spisen!    Fuel for life, speglar sig i den gamla drängspeglen!  Han har rosetter även på halsen.  Fred den största och med en klar superlen päls!  Kolla tassen!

2 svar to “Lever loppan i salen!”

  1. Oh, vilka fina bilder på superkullen! Riktigt fina rosetter i pälsen. Vi måste bara komma på besök igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: