Naturen spelar en ett spratt!

Kan man faktiskt säga…jag som trodde Hazel bar på små snöbollar, men ack nej, det kom inga,  hon var inte dräktig! Har visat alla tecken på det, har bara sovit och ätit nu i ca tre veckor! dock har ja tyckt att hon var något för tunn, men kanske där inne var två-tre stycken ungar! Så hon fick eget boende och allt var fixat och klart för födseln. Så igår började skrället att löpa…okej inga snöungar än då! Nu gör vi ett nytt försök…Hazel och Snowstorm! Ja,  föda upp djur har sina sidor…inget är självklart, utan allt är en gåva, när de väl kommer!

3 svar to “Naturen spelar en ett spratt!”

  1. Hazel löper igen. Lycka till igen. o Snowstorm kanske är mera mogen nästa gång.
    Ja föda upp är inte det lättaste.
    Krama Älskade Hazel från mig

    Kram EWA o djuren

  2. Haha ja det där har hänt mig också….. De blir ju nästan alltid skendräktiga om de paras utan att det tar, så då blir väntan på nytt löp lika evighetslåång som en dräktighet….De kan göra oss smått galna de där fyrbenta underbaringarna! Killarna här hemma sänder ryggdunkar till Snowstorm å säger ”på’t igen bara!”

    Kram Ullis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: