Sommar o sol…

Yes…nu så! Tänk vad alla trivs med att lappa de första junisolstrålarna! Kattungarna är nu flyttfärdiga och klara för ett eget bengalliv! Men först skall vi på SHOW med hela bunten. Fred, Fuel, Fancy och Fleur de lie! Nästa helg far vi iväg till Ulricehamn. Sedan på tisdagen därefter flyttar Fuel till Norrland, sedan Fred till Danmark och till sist Fancy till Norge…suck, så långt iväg alla flyttar, men förstås hoppas jag på att få se dem på show i framtiden!

Denna kull är helt gudomliga! Underbart gosiga och mysiga, och så lägger man till deras vackra utseende…jadå har man fyra läckra bengaler och lite till! Coco x Fame är en mycket bra combo, passar bra…väger upp, där den andra brister, vilket par! Så när Coco är på G igen, och i gott hull så blir det en omparning där!

2 svar to “Sommar o sol…”

  1. Kanske ses vi i Ulricehamn! Copsen å Fifi kommer iallafall vara där =)

    • Ja, det skall bli kul…oj, fyra småttingar på ensam tass och på en slamrig show! Jag börjar att bli lite orolig för mina sötnosar, vill inte skrämma dem för showlivet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: