På resande tass!

För F-kullen, blir det i helgen! Då vi skall på deras första show…i Ulricehamn! En bit att åka, men det var den utställningen som passade dem, innan avfärd och flytt till sina nya hem! Joen jobbar, så min polare Helena får följa med, hur skall detta gå…hon kommer bli helt förvirrade, 4 stycken bengalungar att hålla koll på! Jag vet ju själv vilket stort frågetecken man var på sin första show…fattade absolut ingeting! Men  vad gjorde det, allt gick superbra ändå! Jag vill ju inte skrämma bort henne för all framtid, från kattutställningar, Helena vill ju häng med när vi skall dra till andra länder på show!

2 svar to “På resande tass!”

  1. Med så fina ungar går det säkert jättebra. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: