Veterinären…sedan puts!

Fuel for life flyttar ju på tisdag, så veterinärundersökning så allt är bra, skall ske idag! Jag tar nog med Fred som sällskap, han är duktig på att hålla tass…så cool, fuel kommer att gilla att brodern är med! Fred on Earth…bättre namn kunde vi faktiskt inte hitta, tur…men vem vet det stod skrivit på honom. För Fred är en liten fredskille…rätt så stor för sin ålder, 14 veckor 2 kg och full av klokhet.  Jag skall försöka fota dem idag…min kära kamera har varit på villovägar, men är nu tillbaka i mina händer!

Ett svar to “Veterinären…sedan puts!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: