Sommartider…

Och man är inte inne mer än på natten! Här ligger (springer) vi i på alla sätt. Gabriel skall på konfirmationsläger i Stockholm, reser i morgon! Så idag blev det shopping heldag…jag är helt slut, men nöjd med dagen! Sedan kommer snart Norgebesökare för att hämta hem Fancy, dom stannar ett par dagar, trevligt! Därefter lite ridning och sedan kommer det danska sällskapet för att plocka upp Fred. Nu är vi framme vid söndag och då dra vi på SHOW till Kalmar. Veckan som kommer är det Falsterbo horse show som gäller. Ja, sommaren är full  av aktiviteter…dem flesta underbart trevliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: