Trelleborgsleoparder

Har Fame of Art blivit far till! Två undebart vackra bengalungar, en hane och en hona! Mor Diaz tar väl hand om sina underverk! Vi var där på besök förra veckan, vilket var både gott och trevligt! Stormatte bjud på supergod middag och gästfrihet…TACK!     Den första bilden är flickan, dem två andra är på killen…så fina! Fame är stolt över sina ungar i prästgården!

2 svar to “Trelleborgsleoparder”

  1. Super söta. Vad roligt att läsa en äkta kattblogg!
    Ville bara säga att vi sågs på utställningen i malmö och jag skulle skicka lite bilder på min dam och mått, jag har gjort det men jag misstänker att det hamnar i din spambox eller att jag helt enkelt skrivit till fel mailadress, tänkte jag skulle ringa men ditt visitkort hamnade bland kontorsgrejorna när vi flyttade om och jag har inte lyckats hitta det än.
    Kan du inte maila eller höra av dig på annat sätt, satte mitt mob nr ist för webbplats.
    Hälsningar
    Veronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: