Golden Fred

Det är första gången det händer oss…att en köpare plötsligen inte har pengar att lösa ut katten den tingat! Men efter en resa till Italien så var visst pengarna slut. Jag har haft kvar Fred här för att vara hygglig, så köparen kunde ha en härlig semster i utlandet. Men vid hemkomst var pengarna slut för att lösa ut Fred! Hoppas att det är både sista och första gången vi upplever detta här på Artness Cats, ytterst oseriöst…tycker jag!

Så nu är Fred till salu! Jag skulle mycket gärna vilja behålla denna supervackra bengalhane…men nu har vi redan så många hanar som kommer att gå i avel här framöver. Fred är den bästa hanen som fötts här! Han är en rejäl kille med superfint huvud (bra profil, haka, öron och look. Svansen är tjock och läcker, pälsen är len, klar med sådan underbar lyster, mönstret kommer allt mer…cheeted som han är, men en superfin sådan! Så bär han förstås på vackert rosett mönster, vilket hör honom intressant i spottedavel också!     Freds syster Fleur de Lie!    Så vid intresse för denna underbar marblekille, tveka inte att maila till mig!

2 svar to “Golden Fred”

 1. Ja såå oserilöst? Har man tingat en katt. sparar man väl pengar o inte åker på semster. o sedan inte vill ha honom eller råd. Han ser jätte snygg ut . synd jag inte kan ha en hane här. bor ju i lägenhet.
  hoppas han får ett bra hem framöver
  ha det bra o krama alla katterna från oss här
  o även de tvåbenta
  Kram EWA o djuren

 2. Ja, dålig stil.

  Fina bilder dock på Fred.

  Kram Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: