Showlivet!

Börjar ta form, nästa helg Höganäs, och sedan fler stycken under hösten! Det är kul att ta på show, ni som är lite misstänksamma vad det gäller kattutställningar…skaffa en bengal och ta på utställning! Vad man lär sig mycket, om raskatter och att respektera katten. Jag håller katten lika högt, med samma status som hunden och andra älskade husdjur. Men tycker att fler männisnkor som har katt, skulle respektera och värdesätta sin katt lika mycket som sin hund! Det är i mitt tycke något för många som har katt som inte tänkt så långt. Ja, katten den är ju ”bara” och älskar att fånga möss och leva sitt eget lilla liv…FEL, behöver lika mycket omvårdnad, kärlek och respekt som en hund. Jag lova det kommer en dag…där katten är ett heligt djur, så som i forntida Egypten! Den är en super healare, och ger oss människor så mycket, också på det djupare planet, så jag förstår att forntida egyptsier avgudade katten mycket! 

2 svar to “Showlivet!”

  1. Håller med! Ses i Höganäs förresten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: