Så då var vi hemma igen!

 S*Lavas från Lund Höganäs kattutställning…var helgens begivenhet för mig (ensam) Joen arbetade. Men det var jättetrevligt ändå, kul att få träffa bengalvänner och förstås deras underbara bengaler! Lördagen var mindre bra för oss men söndagen superduper bra! Fleur de Lie Blev BIV, NOM och det bästa av allt BIS, underbara Fleur…hon är väl värd det! Snowstorm fick också superbedömning höll på att ta platsen i panelen…framför Cooper, ja, faktiskt så tyckte domaren lite mer om Snowstorm, men till slut tog hon upp Cooper ändå, men nära var det för Snowstorm. Domare tycket att han är ett superfint exempel på en snöbengal, med superfin pälskvalitet och med bra kontrast i, vilket är svårt att få fram på snöisar!

Så var även Aragorns dotter och son där! Underbar bengaler som vi är stolta över!

 Fleur  som panelhöna!  Fleur lättar upp domaren och hennes elev!   S*Lavas Black Smoker  Cooper BIS på söndagen, vacker som vanligt!

2 svar to “Så då var vi hemma igen!”

 1. Hej Jeanette,

  Vad kul det var! Trevligt att träffa dig och katterna. Tycker man lär sig mycket på varje utställning. Jag har lagt upp lite bilder på min blogg också som du gärna får spana in. Har några fina på Snowstorm och Fleur som du kan få originalet på om du vill.

  Kram,
  Andreas och Sophie

 2. Grattis till snygga Snowstorm o nästan vann o Fleur Bis o allt nog blev
  Jättegrattis . alltid nännu roligare . egen uppfödning vinna med.
  ha det bra
  vi hörs o ses
  Kram EWA o djuren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: