Det spritter i benen!

Även på vår 17-åriga hund…hon får Kyäni sunrise och även body FX. Det är hälsoprodukter för oss människor, men jag kunde inte låta bli att ge det till vår gamla hund Saga! Jag blir pigg och håller mig kry med dessa produkter…så lilla Saga behöver också känna sig pigg o kry. Så jag testade att ge henne lite  varje dag, oj…hon är så glad och alert nu, WOW hon kommer att bli minst 20 år nu!    Bengalera är superalerta redan, så dom får vänta med sunrise och body RX!  Gå in på www.kyani.net/artness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: