SW i Moss Norge!

Så var nordens finaste kisar samlade i Norge för mästerskap! Det var en trevlig helg med helt fantastiskt vackra bengaler…SÅ hög kvalitet på dem alla! Jag måsta säga att det går verkligen framåt för bengalaveln och rasen! Här kommer några fina bengaler, dock var det svårt att hålla koll på alla, eftersom det  fanns så få program (endast ett fåtal, tryckeriet kunde inte få fram program i tid…mycket irriterande) vi fick inget! Så här kommer bilder. Vår Fleur blev ex 3 av 8 st, blev slagen av dem hon själv slog vid förra utställningen, så är det ibland…alla var ju så fina, svårt för domare att välja!   Fleur de Lie!        I full action…här är flera snygga killar och även en tjej! Så SW-vinnaren i år Cooper GRATTIS! Nu är det väl ändå dax att ta en paus med showlivet Cooper?   Kolla henne ögon…I like!  Detta var min favorit! Dianas kattunge…SÅ vacker!

4 svar to “SW i Moss Norge!”

 1. Vackra katter o bilder du tagit . O Cooper igen 2:året irad WW vinare
  vilken katt
  verkade vara tufft där. o Fleur ialla fall 3 av 8 inte illa
  Men Ni hade trevlig helg o såg vackra bengaler

  Kram EWA o katterna o lilla Vilda
  o Shania är dräktig , hoppas kommer gå bra o blir vackra marble
  med Cliff

 2. Tack för en underbar helg och lån av pall å allt! Grattis till er fina lilla tjej som tog en fin placering i sin debut i juniorklassen, tufft att va så ung.
  Cooper hälsar att han inte förstår vad ni menar med att han ska pausa..?? Han har ju just börjat fatta grejjen med att vinna….( han e lite trögare än vad Lama var, som visste från första segern vad som gällde i en panel, Cooper har mest tyckt det varit mysigt att få klappar av så många snälla domare.) Så mja.. antagligen var det hans sista SW som fertil.. men vi får se…..

  kram!

 3. Tack för de fina orden 🙂 de värmde! Man kanske ses nånstans norröver, du kommer väl om inte annat till klubbmästarskapet i Stockholm igen??? Då är ja nog också strax klar för att kläcka… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: