Evita med mor Hazel

 (Evita som liten) Konstigt…hur en mor stöttar sitt vuxna barn, när barnet skall till att föda! Hazel visar, tröstar håller om…ja, gör allt för sin dotter nu när hon skall föda sin första kull. Jag blev så rörd och fylld av tårar när jag såg detta samspel mella mor o dotter. Naturen den är vis…helt enastående vis. Evita skall föda nu i dagarna, som sällskap och stöd är också mor Hazel på födsloavdelningen här i huset. Det är mycket nära nu, så i natt sover även jag på den avdelningen. Väntar spänt på små leopardbran nu!

Ett svar to “Evita med mor Hazel”

 1. Jag blev oxå rörd till tårar Min Vackra HAZEL så underbar Mor o även stöttar
  sin dotter nu. Lycka till nu o Mormor Hazel en stor Kram från mig o även mitt barnbarn Evita.
  SHANIA väntar ju oxå ungar nu i dagarna.
  ha det bra
  Trevlig helg på er alla
  Hoppas kommer gå bra för dem alla
  Kram EWA o djuren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: