Lugnt än…

Men andra tider kommer! Coco vankar på sitt rum, som sällskap har hon Fleur de Lie….dotten som nu skall få syskon. Fleur är SÅ lik sin mor, inte på pälsen och mönstret men i SJÄLEN, precis på allt. Men Fleur har en egenhet som inte Coco har… hon leker med mina fötter, varje natt, river och gnagar som om dem vore värsta musen, som måste ätas upp men först lekas med (river sönder mina små tår och fötter…aaaj) Men allt är förlåtet när väl morgonkaffet är avnjutet i sängen med mina små prinsessor. Oj vad jag älskar dessa bengaltjejer, underbara varelser på alla plan och så vackra att titta på som bonus!

Evita är som vanligt igen…inga ungar blev det! Men skönt att hon är pigg  och glad! Nu får vi vänta ett tag, sedan provar vi babylyckan igen för Evita! Hon är en gudomligt vacker marblebengal, så hoppas få flera kullar efter henne!

 klösmadam…som numera har mina fötter som mus och klösbräda/tass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: