Stormar

Ute…men oj så skönt att sitta här inne med sina leopardkisar och dem andra tvåbenta o fyrbenta. Dock så sovar alla tvåbenta just nu, men det är ös på bengalerna…leker och far runt, hoppar över datan och allt som är i deras väg. Fleur gillar snökillarna, bästa polare just nu. Jag tycker det är mycket märkligt att Snowstorm och Clown också är superduper bästisar, borde slåss och göra upp om vem som är kungen…men nej då, totala fredshuset här! Lillkillen växer också…bor i vår säng med mor Coco som är en riktig mammi nu, skööönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: