Tecken som visar sig…

Finns överallt! Jag övar på att se dem…med känsla och med ett lager av visa tankar, så kan vi människor känna och veta mycket mer än vi tror! Testas gör vi också ut av livet, men vi har något att lära…alltid! Det är bara så svårt att tro det när man väl är inne i en ”test” men sedan förstår man, och tar det till sig, blir visare och starkare för att gå vidare mot oanade höjder. Så tänker jag…och det ger mig styrka och nyfikenhet att gå vidare!

I väntan på att mina honor skall löpa, och få möjligheten att föda små leopardbäbisar, har tyvärr blivit bara en kull här i år, men dom kommer…när vi är redo!

En sak har jag lärt mig…ta aldrig något för givet, heller inte livet…njut, lev och var lycklig och tacksam för det du har! Se tecken och möjligheter…finns överallt, om du bara vill se och ta dem till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: