Då är han här!

Äntligen…så har vår nya hane (som skall användas i vårt avelsprogram för svartspotted) flyttat in! Jo, vilken bengal…såklart den snyggaste jag sett, ja, iallafall en av dem snyggaste jag sett. Så har han ett temperament som en riktig kurre goe myspys kise! Balder in Memory är en stor ståtlig kille på 5 månader. med ett superfint mönster, TACK Dreamworks för att vi fick köpa denna fantastiska bengal!

Tur och retur igår lördag, fint väder upp till Drammen. Väl där, och vi satte ut våra tassar på norsk mark…frös vi, fy 18 minus. Men vad gjorde det, underbart vackert i Drammen och så var det ju Balder som skulle följa med oss hem. Supergod sallad av Knut och massor av mycket vackra bengaler och även småttingar att beskåda. Efter en trevlig stund, var vi redo för hemfärd igen!

Så började det att snöa precis när vi var inne i Sverige igen…70 km till Göteborg, sedan 120 igen för att avsluta med 70 km. Nå väl, vi kom alla hem, Joen, Balder och jag hela! Balder sov hela vägen sa bara…här är jag två gånger! Vilken katt…fantastisk på alla sätt, spinner hela tiden och gosar. Jag vaknade med honom sovandes på min mage, varmt o gott!  Innan avfärd från Drammen!

Så här hos oss!   

9 svar to “Då är han här!”

 1. Hei Jeanette og Joen! Så godt å se at dere kom velberget hjem, og at Balder har funnet seg til rette. Vi var naturligvis spente og har sett på blogg’en deres i hele dag. Gi Balder en kjempeklem fra oss. Vi er sikker på at han får det godt hos dere 🙂

 2. Janne Ljungdell Says:

  Grattis till nyförvärvet! Vilken kisse!! Han har lika stora tassar som Fred. Kram till er alla.
  Janne

  • Hej Janne! Pussa Fred, han är väl stor gosse nu! Tack…ja, Balder kommer att göra mycket gott för framtida avel, en helt underbar bengalkille…på alla sätt! Kramar Jeanette

 3. Grattis till en otroligt fin Bengal! Älskar den här fantastiska rasen,har själv en otroligt vacker Bengal 🙂 och bara älskar honom så innerligt.Han är våran första Bengal och vi är heeelt sålda,vi har 2 katter sen innan som vi självfallet älskar lika mycket,men just den här rasen är ngt extra..ja du vet säkert exakt vad jag menar 😉 då ni har en egen.Om du vill så kan du kika på min blogg och klicka på Arkiv och bilder,där hittar du säkert en del fina bilder på honom =) Lycka till med nya familjemedlemmen !! Mvh Pia

 4. Åhhh vilken kille! Vad sött det lät när du skrev att han sov på din mage. Ser fram emot att få se honom live. Han verkar mycket lovande! Kram Sophie och Andreas, och Mollie och alla kattbäbisarna.

 5. Grattis till snyggingen o Lycka till o att resan gick bra för er . trots snö
  o kallt o kyla. Underbart han redan funnit sig till rätta
  Hoppas få träffa honom o alla de andra o Er. framöver

  Kram EWA o Bengalerna o Vilda

 6. Grattis till nytillskottet. Han ser lovande ut för showvärlden! kram Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: