Fame of Arts nya ungar!

Så har Mollie och Fame fått en kull kattungar, 5 st underbart vackra små liv! Det är S*Lavas i Lund som är Mollies katteri, som dessa små juveler är födda i! Husse o matte sköter det hela med glans! Dem är snart 3 veckor, så jag skall åka och besöka dem till helgen! Utanför mitt fönster yr snön för fullt…oj oj snökaos igen, hoppas det går över mycket fort!    Jag gillar alla fem…men det är en Pippi, marblehona som är SÅ fin, skall klämma på henne lite extra när jag är på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: