Inför 2011

Har man allt lite nya tankar och planer. Jag hoppas innerligt på två nya kullar här i början på feb. Hazel har parats med Fame och även Coco Chanel. Sedan kommer även Fleur de Lie att paras med Aragorn de Lux.  Från förra kullen, Fancy som nu bor i Norge!

Evita har jag parat med Snowstorm, men tyvärr så  är nog Snömannen inte fertil, vi hoppas förstås på att han kommer att bli det. han fyller 2 år den sista april, så tyvärr blir det nog inga snöisar efter honom. Då Så får han leva ett härligt kastratliv och även åka på show. Vi tar ett beslut om hans framtid till våren.

Clown skall jag para med Hazel, Men då först till hösten.

Evita kommer vi att kastrera, hon är en underbar marblehona…men hon gillar inte dem andra bengalerna heller inte huskatterna. Evita är fantastisk när man är själv med henne eller när hon och Hazel är ihop, men inte med dem andra. Så Evita kommer att säljas till ett hem med få katter, och mycket kärlek. Hon skulle också passa på utställning eftersom hon är sååå snäll och lätt att ha och göra med.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: