Nu satsar vi!

Äntligen ett nytt underbart år!  2011 låter bättre än 2010…tycker iallafall jag! På bengalfronten så händer det saker. Hazel är parad med Fame, det verkar som det har tagit. Även Coco Chanel…återstår att se, men jag tror även att det var en lyckad parning. Så idag har jag Evita på besök hos Fame och Fleur de Lie har fått träffa Aragorn. Oj…hur i hela friden skall vi fixa detta om alla parningar är lyckade?!

Det skall gå…rum finns här, så får väl Joen ta tjänstledigt. Det skall bli mycket spännande att få följa damernas växande magar…eller inte. Men två tre kullar hoppas vi på nu fram emot senvintern/vårkanten.  söööta små liv, Lavas kull med Fame som pappa!

3 svar to “Nu satsar vi!”

  1. Godt Nytt År, og lykke til med paringene! Håper 2011 blir et bra år for oss alle 🙂 Synes Balder har vokst masse. Gi han en klem fra oss. Han vil alltid være en av våre favoritter!

  2. Oj vad tiden går! E lilla bebis Fleur redan året gammal.. Ja det är såklart spännande men jag önskar att det inte gick sååå förbenat fort, vad säger det om oss liksom..? Ett år äldre igen???? Är det möjligt?
    Saknar Clown i din radda på tilltänkta fäder, vadan denna orättvisa? Några snöbollar borde väl få komma fram? Hazel o Clown kunde ju baka riktigt maffiga snöisar….

    • Hallå där! Ja, nu är Fleur stor tjej…hon har löpt så tätt nu den senaste månaden, så vi bestämde att det nog var bäst
      med att para henne, då med herr Aragorn! Han är en sann gentleman…så artig o snäll, så hoppas på små sötingar från dem två! Har försökt para Hazel med Clown, har dock inte tagit, så han får vänta tills senare i år, att para! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: