20 rätter senare…

Efter en helkväll på en av världens bästa  matupplevelser, matkonst kan man kalla det! Noma i Köpenhamn, något för er matnördar, som gillar att njuta. Mossa, rosenblad, vaktelägg, svartskäggiga lilla svinet, och så mycket annat av allt vår jord kan skapa, som vi kan göra om till mat! Denna kväll glömmer jag aldrig!

Bengalerna  får också lite lyxmat…Hazel och Coco sover mest och äter, då gärna kalkon, kyckling och lever. Balder ruffar också åt sig, knycker gärna maten för dem högdräktiga damerna. I veckan skall vi inreda kattungerummen, även så att jag kan bosätta mig några dagar där inne! Snart är det dax för dem att föda! Skall in runda till Stockholm först på EVENT!

4 svar to “20 rätter senare…”

  1. Vad gott det låter. Själva ska vi frossa i blodpudding ikväll. Inte lika gott men mättande. Lycka till med föderiet.
    Kram,
    Sophie och Andreas, Mollie och kattungarna.

  2. Spännande! Blir såklart sugen. Svindyrt så man måste spara en hel lön eller…?

  3. Hmm ja blir väl att spara peng från en hel kull då å gå på matupplevelse hehe..
    Joo vi hoppas, men blev lurad av frk Mystic nyss så vi får se vad mars kan bära med sig, förhoppningsvis någon prickhög iallafall.. Har plötsligt lite ont om hanar, ovanlig upplevelse för mig och svårhanterligt. Hoppas på nya snart! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: