Snart en vecka!

Har gått sedan Cocos ungar föddes. Alla fem är runda och välnärda, tar sig fint i vikt! Även lillen har gått upp jättemycket! Tre killar och två tjejer är det i gänget. Jag trodde först att där var tre honor, och att minstingen var en tjej…men det är en gudomligt söt liten kille, liknar sin mor på pricken! I morgon när dem är en vecka skall jag fotografera allihopa! Jag är överlycklig och stolt över Coco, sköter dem så väl och ger all sin kärlek till sina små.

Så till Hazel…hon skulle ha fått sin fjärde kull, men ack nej så blev det inte. Jag har varit lite orolig för henne dem senaste dagarna, har inte känt några fosterrörelser. I onsdags var det 65 dagar, och då har hon alltid fött…dock så blev det inte denna gång. I natt kom…sorgligt nog tre dödfödda ungar, något har inträffar, kan bara inte finna på vad. Hazel mår bra, men förstås har hon massor av moderskänslor…men ingen att ge dem till!

Att föda upp djur har sina sidor…det vet vi alla som gör det! Man måste vara stark och aldrig ge upp, trots att det sällan blir som man har tänkt sig eller planerat. Man får helt enkelt vara tacksam för det som kommer till en! Så får man ha massor av mod, kunskap och mycket stor känsla för djur…att kunna läsa av och känna in  vad som är rätt i olika situationer! Ja, man för se det som en livsuppgift, som man aldrig blir fulllärd i!

4 svar to “Snart en vecka!”

 1. Oj, vad tråkigt att läsa!!!
  Skönt att Hazel mår bra i alla fall!!

  Kram
  Ingrid

 2. Skönt att det går bra med Coco och de små. Synd om stackars Hazel, hon som är en så bra och snäll mammakatt.

  Kramar från Sophie, Andreas, Mollie och värsta buset.

 3. Såå ledsen jag blev stackars älskade Hazel. hon som är en kannonMamma
  men underbart höra hon mår bra. Krama henne massor från mig
  skönt gick bra denna gång för coco då.
  o hoppas bättre nästa gång för Hazel

  Kram EWA o Bengalerna
  Vilda

 4. Så sorgligt för Hazel =( Men kanske kan hon få vara extra mammi till Cocos små så småningom!
  Det blir som sagt sällans om man tänkt, behandlar själv just en pyo här..
  Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: