Balder 8 mån

Har vår nya blivande avelskille blivit! Nyss var han liten…och nu är han jättestor! Balder älskar mat, blötmat av finaste sort, Gourmet Gold. Små burkar som kostar på tok för mycket! Han har fått välja…men det var bara Gourmet som passade herren. Så efter ett antal småburkar och veckor så tycker äntligen även Balder att ombyte är gott, så nu går tetramjau ner också. Jag ger mina blötmat 1-2 per/dag, sedan knaprar dem i sig torrfoder också. Så i bland kött och fisk…som vi äter. 

Balder är en underbart mysig kille…än så länge iallafall. Han väger massor och är stor och tung för sin ålder. Han blir en rätt så rejäl kille. Det bästa han vet är att leka med husets alla pennor, som han jagar runt på golvet…när han vält ut alla ifrån pennstället. Även Fleur har börjat gilla denna lek…pennjakt!    

Ett svar to “Balder 8 mån”

 1. Stor o snygg Balder är . o bara 8mån , tiden går fort
  men ser lovande ut. spännande se o höra mera om honom framöver
  o hoppas få träffa honom live oxå
  ha det jätte bra allihopa
  vi hörs igen
  Kramis EWA o Bengalerna
  o Vilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: