Sååå en vecka till

Som har gått! Balder är en tjejtjusare nu…på bästa sätt. Hazel vilar sig i form och Fleur de Lie laddar inför vårens showliv…även Balder (men det vet han inte om än) G-kullen är nu snart 7 veckor och äter lite och busar helt enligt vad som är bus för en 7 veckors kattunge…oj nu klättrade dem upp i min säng och vipps var det lite blött…ingen blöja, tyckte att mitt gosiga täcke var en perfekt toalett! Alla fem är superduktiga att gå på lådan, men okej en liten provkissestund i stormammis låda. H-kullen…oj vad alla fyra börja att bli ”för” söta…ögon som morfar Aragorn…supervackra!

2 svar to “Sååå en vecka till”

  1. Bilder, vill se bilder! 🙂

  2. Marie Österberg Says:

    Me too!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: