Sen kväll…

Här hos oss…antagligen hos er med! Äntligen så har jag några timmar över i morgon för alla kisungar…jag är mycket på springade fot nu, så allt umgänge med dem fyrbenta är sent på kvällarna och någon timme mitt på dagen. Nya foton skall det bli på samtliga… i morgon. Så skall jag också leka med dem…lääänge!

Ett svar to “Sen kväll…”

  1. Marie Österberg Says:

    Jag läääängtaar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: