Livet…spritter där ute nu!

Och förstås även här inne…kattungar och alla vi andra två och fyrbenta. Vi har också mycket spritt i benen…äntligen VÅR! Alla våra bengaler mår prima, det är underbart att få ta del av alla, Hazel, Aragorn, Fame of Art, Coco Chanel, Fleur de Lie, Evita, Snowstorm, Clown och Balder och så till sist alla 9 leopardungar! Sedan har vi två gnistrande pantrar Lill Ruth och Micke och så en stålgrå snygging Grålle. Tala om att man är kattnörd…ja, det är väl bara förnamnet, men underbart är det, älskar dem alla…a lot!

Evita som jag funderade på att inte avla på förut…vilken tur att jag parade henne igen! Hon är den optimala avelshonan, är en mönster mor…helt i en klass för sig! Jag fattar inte hur hon kan vara så bra med sina ungar och så lugn. Hon kramar, pussar, tröstar, leker och gosar med dem hela tiden. Så har hela H-kullen blivit SÅÅÅ tillgivna också…nästan för på! När man är hos dem , så kommer dem som skott, klättrar på en och vill gosa…helt underbart!  Evita som liten!

Ett svar to “Livet…spritter där ute nu!”

 1. Underbart höra Evita är duktig Mamma som sin Mamma Hazel o ungarna såå sociala. Tur du parade henne igen
  ser fram emot se bilder på dem o höra mera
  Ha det bra allihopa
  o Krama Evita o ungarna o Hazel o alla katter Ni har
  Från oss här
  Kram EWA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: