Skall gullas med!

Alla bengalungar, nu innan jag skall gå och lägga mig! Dom älskar när jag är och leker med dem sent på kvällarna och förstås så får dem lite nattamat som slinker ner med stor iver! Tiden den rusar iväg…och snart skall flera av dem flytta, alla är ej tingade så hör av er vid intresse! Skall fotografera dem alla imorgon…om jag kan fånga alla konster på bild, skall försöka iallafall! Från H-kullen har jag några riktigt fina honor till salu…och så även två vackra hanar från Coco Chanel x Fame of Art. Bilder är på G!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: