Veckan som gått!

Bengalerna har tagit över…tycker Joen mannen i huset! Ja, visst har dem det, ibland så kan man fråga sig hur detta gick till. Men är man besatt av vackra kattdjur så är man! Tre kullar…i huset kräver sin man/kvinna, matkontot måste vara välfyllt likaså toalettlådorna. Flera har flyttat av dem stora, några är kvar ett par veckor till. Puh nu måste jag i väg och mocka till mina hästar…nytt föl på G, väntas om 10 dagar.  Clown ligger o spanar, tagit ifrån vårt sovrumsfönster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: