Sommartider, hej hej!

Hit dit…tömma kattlådor, laga mat till alla fyrbenta (gör hemmagjord mat till småkisarna, vilket dem älskar) Det är SÅ mycket man skall hinna med på sommaren, roliga saker blandat med jobb! Planerar för 3 bengalungars flytt i veckan, sedan kommer det att födas ett litet föl, det blir nog om ca 1 vecka. Skolorna slutar på tisdag, då går sonen Gabriel ut 9:an…kul, men han skall ju sysselsättas också. G är rätt så duktig på att tömma kattlådorna, så gillar han att leka med bengalerna..ett litet jobb i sommar. Han är en mästare på musik, DJ:ar, han hoppas på lite partyjobb där han mixar musiken. Joen får hjälpa mig med att ta bilder idag…på kattungarna var ett tag sedan nu! Skall nu ta mig ut för inköpa av foder, kattleksaker och annat som behövs i ett katteri!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: