Sötaste killen!

Har nu blivit 7 veckor…I-kullen börjar leva loppan i vårt sovrum, så nu är det snart dax för flytt till större lekstuga! Sommaren är i full blom och utelivet likaså…så sitter lite vid datorn nu! Nytt föl i stallet att titta till…o så en tjejbengal på besök hos Aragorn, vinkade av henne precis! Djur, djur och åter djur i mitt liv…men underbart så underbart! Skall gå upp kl 03.30 i natt skall leverera en kattunge vid Sturups flygplats, för färd norr ut till sitt nya hem! Vilken tur att det är ljus redan kl. 03.00!   Jag älskar denna juvel…goaste tänkbara och vacker också! Koda är hans namn.

Ett svar to “Sötaste killen!”

  1. Ja han är såå söt mitt lilla barnbarn killen o de 3 tjejerna
    Kramis EWA o djuren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: